Uw specialist voor bevloering in en rond de woning

Onze firma is gespecialiseerd in de plaatsing van keramische tegels en natuursteen. Voor de plaatsing van uw vloeren realiseren wij uw wensen, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ook rond de woning kan u rekenen op onze brede ervaring. Voor de aanleg van uw terras, in b.v. blauwe hardsteen, biedt Marc Vanschoonlandt u een precieze en vakkundige service.

Vloer- en tegelwerken MV staat voor de beste kwaliteit, zowel voor toepassingen in mortelbed als voor gelijmde bevloering. Gaat uw voorkeur uit naar stijlvolle natuurlijke materialen zoals graniet, blauwe hardsteen, kalksteen en leisteen of verkiest u klassevolle en hoogkwalitatieve gebakken keramische tegels? Neem contact voor een bezoek aan de showroom van een van onze partners. Wij adviseren u graag in uw keuze.

Kijk hier even voor enkele van onze realisaties inbevloering, wandbetegeling en chapewerken. Wij staan tot uw dienst, van kleine karweien tot grote en complexe bevloeringswerken. Contacteer ons voor een gratis offerte.

Vloer- en tegelwerken MV,Loveld 14,3212 Pellenberg - Belgi´┐Ż, Ligging ,Tel.:016 46 28 24,Gsm:0476 43 65 80,Fax:016 46 26 77,info@vloerwerlen-mv.be,BTW BE0860 866 288